Cautare

61484 de rezultate pentru "stiri din 20 07 2010 neptun tv sarpele" (4.46 secunde)
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph. ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Toti patronii de pe litoralul sudic doresc astfel sa fie auziti atat de presedintele Traian Basescu, cat si de celelalte institutii cu putere de decizie in aceasta privinta - Guvernul Romaniei, Ministerul Mediului, ANAT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.
Toti patronii de pe litoralul sudic doresc astfel sa fie auziti atat de presedintele Traian Basescu, cat si de celelalte institutii cu putere de decizie in aceasta privinta - Guvernul Romaniei, Ministerul Mediului, ANAT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.
De ce America, Germania, Franta, Comisia Europeana, ba chiar Marea Britanie par sa se fi informat DOAR din surse pro-Basescu, ca si cand ar fi tinut, din capul locului, ca lucrurile sa se produca intr-un anume fel?
Aceasta doar in conditiile in care modificarile climatice nu le vor juca din nou festa si in august, pentru a declara sezonul estival 2005 in totalitate calamitat.
Presedintele Traian Basescu si sotia lui, Maria, au dansat, vineri seara, pana aproape de miezul noptii, la restaurantul "Ciresica" din statiunea Neptun. ... I-a speriat ce se prezinta la canalele de stiri".
De fapt, tocmai aceasta dragoste si obisnuinta de a face o escapada de week-end pe litoral au facut ca previziunile sumbre care au tinut cap de afis buletinele de stiri sa nu se adevereasca.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari.
Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari: "Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau se afla in imposibilitate de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Primarul din prezent se jura pe Dumnezeu ca nu el este cel care i-a trimis pe politisti pe capul fostului.
google-analytics.com